El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

300 euros per a qui dissenye el cartell guanyador de l'Esport 3D

Presentació del concurs de cartells per a l'Esport 3D

Any rere any s'incrementa el nivell dels cartells que es presenten, així que enguany s’exposaran tots els cartells que entren a concurs.

Ja s'han presentat les bases per al concurs de cartells per anunciar l'esport 3D, la festa de l’esport alcoià que clausura la temporada de les diferents modalitats. El premi per al cartell guanyador és de 300 euros, i hi ha de termini fins al 9 de maig per a presentar propostes. Les bases pots consultar-les clicant en la següent imatge.

 

Enguany l’empresa patrocinadora del concurs és OUTDOOR DEPORTE, AVENTURA Y NATURALEZA S.L.., que en les últimes dos edicions de l’Esport 3D s’ha encarregat de l’organització de l'Esport Festival, una gimcana amb diverses activitats per als visitants al poliesportiu Francisco Laporta, i que complementa l’oferta de l’Esport 3D. Paco Alfaro, en nom de l’empresa, s’ha mostrat satisfet de participar en aquesta activitat i assegura que “hi ha poques ciutats que tinguen tant dinamisme esportiu com en Alcoi, sobretot de l’esport base”.

Fa ja uns anys que el cartell per a l’Esport 3D es tria per concurs i obert a qualsevol jove dissenyador. Com en Alcoi a més està l’Escola d’Art i Superior de Disseny, s’han animat molts estudiants, i el regidor d’esports Alberto Belda reconeix que “en els últims anys hem tingut problemes per a decidir els guanyadors, perquè el nivell creatiu dels cartells presentats és molt alt”. És per això que enguany es plantegen fer una exposició pública amb tots els cartells que entren en el concurs.