El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

300 grams requisats i presó sense fiança per al venedor de cocaïna pillat en festes d'Ibi

La Guàrdia Civil considera al detingut com un dels "principals subministradors de cocaïna de les localitats d'Ibi, Alcoi i Tibi".

El detingut, de 36 anys, està acusat d'un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues. El jutjat d'instrucció número 2 d'Ibi ha decretat el seu ingrés en presó sense fiança.

Tal com va avançar Aramultimèdia, la detenció es va produir el primer dia de les festes de Moros i Cristians d'Ibi, però la investigació està oberta des del passat mes d'agost, quan els agents sospitaren que en una zona molt concreta d'Ibi hi havia un focus actiu de venda de droga. Els agents descobreixen que l'ara detingut fa temps que es dedica a la venda de cocaïna, i "era ben conegut pels consumidors habituals" tant d'Ibi com de municipis propers. No debades, els agents consideren que es "un dels principals subministradors de cocaïna de les localitats d'Ibi, Alcoi i Tibi".

La Guàrdia Civil explica que fer el seguiment no ha sigut gens fàcil pel lloc on resideix, un bloc de vivendes amb garatge comú i diverses eixides. "Quan els clients acudien a arreplegar la droga, cada vegada ho feien en un portal diferent, posant tots els mitjans necessaris perquè la Guàrdia Civil no poguera detectar les transaccions".

En el moment de la detenció, primer dia de les festes d'Ibi, els agents escorcollaren tant la vivenda com el garatge, i confiscaren 720 euros en efectiu, 300 grams de cocaïna i 39 dosis ja preparades de 32 grams en total. També tenia 475 grams de marihuana i 4,75 grams d'speed, "tot preparat per a ser distribuït en les festes patronals".