El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

31 comerços participen en el concurs d'aparadorisme del Nadal Alcoià

31 comerços participen en el concurs d'aparadorisme del Nadal Alcoià/ Ajuntament Alcoi
Els aparadors han d'estar instal·lats des del 8 de desembre fins al 6 de gener

31 negocis seran els que competiran en el concurs d'aparadorisme del Nadal Alcoià i han de tindre els aparadors preparats des del 8 de desembre fins al 6 de gener

Des del 8 de desembre fins al 6 de gener els 31 negocis que participaran en el concurs d'aparadorisme del Nadal Alcoià han d'estar instal·lats.

Aquests aparadors han d'estar relacionats amb el nadal alcoià amb la intenció que siga un al·licient més per fer d’aquesta festa un reclam cultural i turístic únic.

El concurs es presenta en dues categories, una per al comerç tradicional en el qual hi ha 26 comerços i un altra per a locals d’hostaleria i serveis, que són 5. Aquestes categories optaran a dos premis, el primer, valorat en 500 €, i un de segon, valorat en 300 €.

Santa Rosa és el barri que major nombre de comerços adherits a la iniciativa presenta, amb 10, al Centre amb 9, 7 en l’Ensanche i 5 en la Zona Nord.

Els comerciants han tingut la possibilitat de demanar la col·laboració d’equips d’alumnes de l’Escola d’Art i Disseny d’Alcoi, i tant és així que participaran en la totalitat d’equips existents. Els alumnes tenen la possibilitat de rebre un incentiu de 250 €

El lliurament es prendrà per part del jurat que valorarà la caracterització del Nadal alcoià, originalitat i creativitat, decoració de la façana i accessos, ambientació dins de l’establiment, il·luminació i utilització de productes propis.