El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

31 persones curades i 3 persones mortes per la Covid-19 a Alacant

Ana Barceló en una roda de premsa de dies anteriors

És el tercer dia consecutiu sense residents morts a les Residències de majors de tot el territori valencià.

 

Les 3 persones mortes no sabem, a hores d'ara, a quins departaments de salut pertanyen. Demà a migdia actualitzaran aquestes dades.

Sanitat ha actualitzat les dades de l'incidència de Coronavirus a la Comunitat Valenciana a data del 21 de maig. Malgrat que encara moren persones diàriament, també cal destacar les dades positives. És el tercer dia consecutiu sense residents morts a les Residències de majors de tot el territori valencià. Pel que fa a la provincia d'Alacant, el 21 de maig, hi ha 12 nous positius diagnosticats amb PCR, 3 persones han mort i 31 persones s'han curat. Pel que fa als hospitals, 6 persones han abandonat els hospitals i 3 l'UCI.

Ana Barceló, consellera de Sanitat, no ha oferit roda de premsa, però la Generalitat sí que ha faclitat les dades diàries d'incidència del virus.

A tota la Comunitat Valenciana, ha baixat l'ocupació de les UCI un 50% i un 40% els hospitalitzats en l'última setmana. Pel que fa al total d'altes a la Comunitat són 10.709, de les quals 3.872 pertanyen a la provincia d'Alacant. Les altes al territori valencià suposen el 70% de casos positius acumulats.

A la provincia, en total han mort 494 persones per la Covid-19 des que es recopilen dades, 3840 són els positius acumulats, mentre que hi ha 77 hospitalitzats, dels quals 18 estan a l'UCI.

 

Més informació: Cronologia dels efectes de la Covid-19 en la província d'Alacant

Clica ací per a seguir les dades oferides dia a dia.