El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

31 anys de Cross Alcoi

Toni Giner i Miguel Juan en la presentació de la 31 Cross Alcoi

Atenció, perquè les inscripcions per a les categories obertes als corredors en general - la categoria popular, sub-10 i sub-8 - s'allarguen unes hores, fins dijous 10 de desembre de matí. Si vols participar encara ets a temps.

Serà l'última Cross Ciutat d'Alcoi amb l'actual recorregut, per les obres de nous camps a la zona. Des del consistori i el Club d'Atletisme ja estudien possibilitats per al futur.

Aquest diumenge 12 de gener, a partir de les 9.30 del matí, la coneguda com pista del ColaCao al poliesportiu Francisco Laporta s'omplirà de corredors. Més de 800 esportistes de diferents punts de la província venen per a participat en l'edició número 31 de la Cross Ciutat d'Alcoi.

Són en total 22 curses d'11 categories diferents, quasi totes elles incloses en el circuit de la Federació de la Comunitat Valenciana. El circuit d'Alcoi és un dels més antics de la vora dotzena que es presenten al Circuit Autonòmic de Cross. I enguany a més tindrà un factor afegit, perquè serà l'última cursa que es realitze en l'actual traçat, ja que enguany està previst que avancen les obres dels nous camps de futbol a aquesta zona. Tant Toni Giner, del Club d'atletisme, com el regidor Miguel Juan, han explicat que estudien diferents possibilitats per a l'edició del 2021.

Toni Giner ha agraït la implicació de l'Ajuntament en aquesta activitat esportiva que "comporta moltes despeses i pocs ingressos", ja que per a la majoria de categories no es cobra inscripció. Pots clicar en la següent imatge per descarregar-te el PDF amb tota la informació del 31 Cross Ciutat d'Alcoi.