El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

33.279kg de residus tèxtil són arreplegats a Cocentaina gràcies als contenidors d’Arropa Koopera

Col·laborant amb aquesta entitat es fomenta el treball a persones en risc d'exclusió social.

Cocentaina té 9 contenidors per arreplegar residus tèxtils repartits per la població. El més utilitzat és el de la zona de l'Altet amb 4.704kg arreplegats. La roba arreplegada és sel·leccionada i enviada a tendes de segona mà de Koopera Càritas per tota la Comunitat Valenciana.

La Regidoria de Recollida de Residus Urbans ha arreplegat gràcies als contenidors d’Arropa Koopera un total de 33.279kg de residus tèxtils.  D'aquesta quantitat, després d'un minuciós sistema de triatge, una part important passa posteriorment a les botigues de segona mà que l'entitat Koopera Càritas té repartides per la Comunitat València.

En total, a Cocentaina hi ha 9 contenidors. El que més ha arreplegat ha sigut el situat la zona del Centre Comercial l'Altet amb un total de 4.704 kg i el de la Plaça del Tint al barri de Fraga amb 4.387 kg.

Col·laborant amb aquesta entitat es fomenta el treball a persones en risc d'exclusió social, i és un sistema que permet una formació professional i posteriorment l’eixida al mercat laboral.

La regidora delegada de RSU, Paqui Ruiz, agraeix a tot el poble de Cocentaina “la implicació i la gran conscienciació social que ha demostrat”.