El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

340 estudiants es graduen al Campus d’Alcoi de la UPV

Assistents a l’acte, envaint tot el pavelló esportiu de l’edifici Georgina Blanes.

La preinscripció per al curs 2023-2024 del Campus d’Alcoi de la UPV estarà oberta fins al 7 de juliol.

L’acte va omplir de gom a gom el pavelló Georgina Blanes i va comptar amb la presència del rector i el director del campus, així com de l’alcalde d’Alcoi.

El Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) posa punt final al curs 2022-2023 amb la graduació dels 340 estudiants dels graus d’Informàtica Industrial i Robòtica, Administració i Direcció d’Empreses (ADE), Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes, Enginyeria Informàtica, Elèctrica, Química i Mecànica, així com els dobles graus en ADE i Turisme i ADE i Enginyeria Informàtica. A aquesta llista cal afegir les declaracions de José E. Capilla, rector de la UPV, qui va assegurar que “el nostre alumnat compta amb un menú de possibilitats formatives impressionant”.

 

 

Durant l’acte de graduació, que va aconseguir omplir tot el Pavelló Esportiu de l’Edifici Georgina Blanes, va estar presidit, a més de pel rector de la UPV, per Toni Francés, alcalde d’Alcoi, Ana Paloma Botella, padrina dels graduats, Vicente Díez, secretari del Campus d’Alcoi, Miguel Jorge Reig, cap d’estudis, dos estudiants (Stephanie Ponce i Adrián Gutiérrez), i Pau Bernabeu, el director del Campus, qui afirmar que els egressats “sou els nostres ambaixadors, els nostres agents turístics i els nostres representants més preuats. Sou un dels nostres”.