El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

347 positius i 93 morts per Covid-19 al Departament de Salut d'Alcoi

Alcoi té la taxa de morts més alta de tot el territori valencià

Conselleria de Sanitat ja ha fet pública la web amb les dades sobre la Covid-19 per municipis. Pel que fa al Departament de Salut d'Alcoi hi ha 347 positius i 91 comptats de forma oficial. Dades actualitzades a 10 d'abril.

Alcoi té la taxa de morts més alta de tot el territori valencià, segons la nova web de Conselleria amb xifres oficials. Cal destacar que el Departament de Salut d'Alcoi agrupa les nostres comarques, concretament 137.051 persones.


Les xifres oficials que es donen d'Alcoi són 347 positius; 93 morts; una taxa de positius per 100.000 habitants de 253,2; i una taxa de morts per 100.000 habitants de 67,9. L'alta taxa de morts potser deguda al brot de la residència Domus VI d'Alcoi, amb 32 casos oficials confirmats.

Ací podeu accedir a la nova web

Informació en la web amb actualització de les dades de Coronavirus

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ofereix un nou espai en el portal web sanitari de coronavirus on es podrà consultar l'evolució diària de casos, defuncions i altes, així com el nombre total de positius i de morts per departaments de salut. Aquesta eina s'ha desenvolupat amb la col·laboració de l'Institut de Cartografia Valencià i conté una sèrie de dades que s'actualitzaran de manera diària.

D'una banda, es podran consultar les dades de l'últim dia (casos positius, persones recuperades i morts). Per un altre, dues gràfiques. La primera mostrarà l'evolució, dia a dia, de positius, defuncions i altes, i la segona inclourà també hospitalitzats i ingressats en UCI, mostrant així l'evolució de la corba d'aquesta pandèmia en la Comunitat Valenciana.

Les persones usuàries comptaran també amb una secció que mostra informació per departaments de salut. Es tracta, d'una banda, d'un mapa interactiu en el qual es podran seleccionar els diferents departaments de salut per a saber quants casos positius s'han confirmat en cadascun d'ells i el número de morts. D'altra banda, s'aporta una taula que ordena els departaments per nombre de positius. A més del número total i les defuncions que s'han produït, es mostra la taxa de positius per cada 100.000 habitants.

Finalment, hi ha un registre del total de casos positius en la Comunitat Valenciana, les persones mortes, les persones donades d'alta i les que es troben hospitalitzades i en UCI.