El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

35 estudiants faran pràctiques en l'Ajuntament d'Alcoi

Façana de l'Ajuntament d'Alcoi.

Aquestes 35 sol·licituds són les que s'han acceptat entre gener i febrer, per tant, recorden des de l'Ajuntament, "les xifres encara podrien augmentar".

L'Ajuntament d'Alcoi ha acceptat en allò que portem d'any les sol·licituds de 35 estudiants per a cursar les seues pràctiques als diferents departaments municipals.

Aquestes 35 sol·licituds són les que s'han acceptat entre gener i febrer, per tant, recorden des de l'Ajuntament, "les xifres encara podrien augmentar". També consideren que "les xifres són importants", tenint en compte que durant 2019 va haver-hi un total de 37 estudiants en pràctiques i ara en dos mesos, ja hi ha 35 sol·licituds.

Pel que fa als Departaments on realitzaran les pràctiques, hi haurà 18 en les escoletes municipals, 6 en informàtica, 2 en turisme, 2 en medi ambient, i 1 en Joventut, Esports i SIAC. (administració). Tots aquests faran pràctiques no remunerades. Cal ressaltar que en Cultura hi haurà 4 estudiants, 2 també realitzant pràctiques no remunerades, 1 a l'Arxiu Municipal i 1 al Museu Arqueològic i 2 que realitzaran pràctiques remunerades, un també en el Museu Arqueològic i un altre realitzant tasques de restauració. Els contractes remunerats garantiran el salari mínim interprofessional.

La regidora d'Informació i Defensa del Ciutadà, Teresa Sanjuán, considera que "cada vegada més estudiants volen fer les seues pràctiques en l'Ajuntament, tot i que en l'empresa privada se suposa que poden tindre oportunitats de contractació, els estudiants valoren conéixer de primera mà com funciona l'administració".