El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

350 nous títols per a descarregar en la biblioteca virtual valenciana

L'oferta de lectura digital del sistema eBiblio compta amb 2.738 llibres electrònics, 235 audiollibres, 34 vídeos i 26 revistes.

I si no saps que triar, ací incorporarem cada dia recomanacions literàries o audiovisuals de diferents personalitats

Si tens el carnet de la Xarxa de Lectura Pública Valenciana, pots accedir al llistat de llibres en línia.I si no, pots demanar un temporal de 6 mesos. T'ho expliquem tot. 

La Direcció General de Cultura ha incrementat en 350 noms els títols disponibles en eBilio, la Biblioteca virtual valenciana. Tot per ampliar l'oferta literària en aquest temps en casa. 

Si no disposes del carnet d'usuari de la Xarxa Electrònica de Lectura Pública valenciana per accedir a la biblioteca virtual, pots demanar un temporal en aquesta adreça electrònica. Et facilitaran un amb validesa per sis mesos, així com la clau per accedir a la plataforma de préstecs de llibres electrònics. També pots posar-te en contacte en la Biblioteca d'Alcoi

I si el que necessites és inspiració, en ARAMULTIMÈDIA t'oferirem cada dia un parell de recomanacions de diferents personalitats. Tan sols has de clicar en la imatge següent: