El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

37.000 euros per a renovar el parc de Cervantes d'Alcoi

Està previst que les obres estiguen acabades per a les festes de Moros i Cristians

Ja s'han iniciat les obres en aquest passeig emblemàtic que va resultar danyat, com moltes zones d'arbrat, després del temporal de gener del 2017. Es canviarà part de la gespa, i en alguns punts es posarà artificial. També es replantaran arbres. La previsió és que les obres estiguen enllestides per a les festes d'Alcoi.

El parc de Cervantes és el següent en passar per obres de millora, com ja s'ha fet en altres parcs de la ciutat com el Parterre o la zona de jocs del parc de Batoi. El temporal de gener del 2017 va deixar danys en aquest passeig que ara es volen solucionar.

L'empresa encarregada de les obres és Viveros La Baronía, i el pressupost total de 37.000 euros. Està previst que les obres no s'allarguen més de mes i mig, amb la intenció de tindre-ho enllestit per a les festes de Moros i Cristians. Des del consistori expliquen que es renovarà tota la prada de gespa i es plantarà nou arbrat al costat del passeig central, concretament de castanys i pomeres. També es col·locarà gespa artificial en diferents punts, com per exemple als voltants del quiosc, o entre una de les zones de joc i el passeig.

El regidor d'obres i serveis Jordi Martínez explica que les obres en parc infantils i jardins es fan "segons les indicacions dels tècnics municipals, en aquest cas parlem de Cervantes, una zona que va patir de valent el temporal del passat any i que ara, gràcies a la Generalitat podem reparar els danys".