El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

38 premis extraordinaris al rendiment acadèmic en les nostres comarques

Imatge de recurs. Autor, Gerd Altmann, via Pixabay

Alcoi, Ibi, Muro, Banyeres, Onil i Quatretondeta compten amb joves estudiants de 5é o 6é de primària que acabaren el curs passat amb un 10 en el seu expedient. 

38 alumnes de cinqué i sisé de primària de l'Alcoià i el Comtat acabaren el curs 2018-2019 amb un 10 en els seus expedients acadèmics. Això fa que la Conselleria d'Educació els reconega amb un premi extraordinari pel seu rendiment acadèmic. 

En concret, són 17 alumnes d'Alcoi, 12 d'Ibi, 3 de Muro, altres 3 d'Onil, 2 de Banyeres de Mariola, i 1 de Quatretondeta. Per centres, estan distribuïts de la següent manera:

A Alcoi, 3 alumnes són del CEIP el Romeral, 2 del Miguel Hernández, 3 de les Esclaves, 3 de l'Arnauda, 3 de la Salle, 2 de les Carmelites i 1 dels Salesians de Joan XXIII. 

A Ibi, 3 són del CEIP Cervantes, 2 del Madre Felicidad Bernabeu, 3 de Nuestra Señora de los Desamparados, altres 3 de San Juan y San Pablo, i 1 del CEIP Derramador. 

A Muro, els 3 alumnes amb l'expedient perfecte són del CEIP El Bracal, a Banyeres del Centre Fundació Ribera, a Onil 2 del Mare de Déu de la Salut i 1 del Sant Jaume. I també hi ha un alumne amb un expedient acadèmic de 10 al CEIP Rafael Altamira de Quatretondeta

El llistat complet d'alumnes premiats es publica aquest 8 en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.