El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

3a Edat en Acció tria l'alcoià Juan Calero per al Consell Executiu Nacional

Juan Calero, de 3a Edat en Acció

Serà el secretari d'Ètica i Règim Disciplinari. És un reconeixement a la delegació d'Alcoi, ciutat on es va crear la primera agrupació local del partit a tota Espanya. 

El partit polític nacional 3a Edat en Acció ha celebrat en Madrid les eleccions al Consell Executiu Nacional, amb un suport quasi unànime a la llista encapçalada per l'advocada Nuria Martínez. I entre el seu equip trobem l'alcoià Juan Calero, responsable del partit a Alcoi i que ara assumeix les responsabilitats d'Ètica i Règim Disciplinari del partit en l'àmbit nacional.

Juan Calero, de 62 anys, està jubilat i és el fundador del partit a Alcoi. De fet, va ser la primera agrupació local que es va crear a tota Espanya, després que el partit es fundara a Alacant en maig del 2018. Es presentaren a les anteriors eleccions locals amb Maria Calero com alcaldable, tot i que no aconseguiren representació municipal. Des d'aleshores han continuat treballant per millorar les condicions de la gent major, i es reconeix amb el nomenament de Juan Calero com a membre del Consell Executiu Nacional.

Juan Calero en el Consell Executiu Nacional

Els objectius del partit ara inclouen, entre altres, l'expansió territorial, promoure amb les institucions accions per a millor atenció dels majors, i la segmentació per edats "més de 50/3a/4a i 5a edat" per atendre millor el col·lectiu. Asseguren que volen ser "imatge permanent d'Unió, Respecte i dels vertaders Valors", i volen accedir a les institucions per a "des de dins, la legislació actual i el concepte de jubilat canvien, i per altra banda es permeta a aquest col·lectiu genera riquesa independentment de la seua jubilació".