El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

4.611 firmes a Alcoi per sol·licitar una campanya per protegir els animals

La plataforma 'Alcoi, pel Dret, la Protecció i el Benestar Animal' ha presentat les firmes juntament amb l'Associació de Veïns Santa Rosa - La Mistera

La plataforma va estar creada a març de 2017 després dels diversos casos d'enverinament que va matar a 3 gossos. Més de 600 persones estan adherides a la plataforma, Més de 30 establiments han participat en l'arreplegada de signatures. ARAMULTIMÈDIA ja va parlar amb Sonia Calderón, que encapçala la plataforma, i amb Juan Moncho, president de l'associació veïnal, com es pot veure al vídeo

Alcoi ha patit durant 2017 casos d'enverinament de gossos. Per aquest motiu, la plataforma 'Alcoi, pel Dret, la Protecció i el Benestar Animal', juntament amb l'Associació de Veïns Santa Rosa - La Mistera, ha presentat al registre de l'Ajuntament 4.611 signatures per tal de sol·licitar la realització d'una campanya de conscienciació ciutadana pel respecte, la protecció i el benestar dels animals. ARAMULTIMÈDIA ja va parlar amb Sonia Calderón, que encapçala la plataforma, i amb Juan Moncho, president de l'associació veïnal, com es pot veure al vídeo.

La plataforma va estar creada a març de 2017 després dels diversos casos d'enverinament que va matar a 3 gossos. Més de 600 persones estan adherides a la plataforma, la qual agraeix als més de 30 establiments, les facilitats que han donat en l'arreplegada de firmes.

'Alcoi, pel Dret, la Protecció i el Benestar Animal' també ha recollit queviures per als animals afectats en els incendis de Galícia, Astúries i Portugal. Des de la plataforma comenten que la campanya només va tindre 3 dies de durada, ja que, el material rebut, va superar les expectatives. El Concello de Melón a Ourense ha agraït l'ajuda alcoiana.