El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

4 alumnes de les Esclaves conten al Papa Francisco què fan per a canviar el món

Alumnes de les Esclaves aprenen sobre els oceans

És la cimera mundial dels xiquets, amb 2.000 xiquets de 40 pisos que seran rebuts pel Papa Francisco. Entre ells, 4 alumnes de les Esclaves d'Alcoi que arriben a Roma amb el seu projecte sobre la salut dels oceans. 

Les Esclaves d'Alcoi treballaren el curs passat un projecte d'educació mediambiental sobre la salut dels oceans. Estudiaren la flora i fauna "per a despertar l'interés i amor per la nostra biodiversitat", i incidiren en el paper de les persones com a consumidors, tant de matèria com d'altres espècies, "sempre parlant del que no s'ha d fer i estimulant l'alumnat a la proposta d'alternatives de consum i producció sostenibles per a generar una empremta ecològica adequada". Aquest projecte de les Esclaves va ser seleccionat per al moviment internacional Design for Change, basat en la idea de crear les condicions perquè les coses passen, i el canvi siga efectiu.

Els gossos de teràpia han format part del projecte de les Esclaves

Doncs bé, gràcies a aquest treball i reconeixement, ara 4 alumnes de les Esclaves 1 un professor han sigut designats per a participar en la Cimera Mundial dels Xiquets, per a explicar al Papa Francisco com estan millorant el món des d'aquest col·legi d'Alcoi. En la cimera està prevista la participació de 2.000 jóvens de 40 països, que estaran a Roma del 27 a 30 de novembre. La delegació alcoiana serà rebuda pel Papa el dissabte 30.