El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

4 alumnes de Les Esclaves explicaran al Papa Francisco un projecte sobre salut dels oceans

100 joves de tota Espanya participen en la Caravana del Canvi de “Design for Change” que eixirà des de Madrid i arribarà fins a Roma. De tota la província d’Alacant Les Esclaves l'únic centre que participa.

4 alumnes de 3er de primària del col·legi Les Esclaves, viatjaran en novembre a Roma amb la Caravana del Canvi “Design for Change” per a explicar al Papa Francisco un projecte sobre la salut dels oceans, amb l’objectiu de donar a conéixer la situació actual d'aquesta part tan important del nostre planeta.

Des del centre escolar alcoià, es va treballar amb els alumnes la naturalesa mitjançant l’Escola de Naturalesa de Dièresi Animal, perquè despertaren l'interès per la biodiversitat. El projecte realitzat per Les Esclaves, va ser seleccionat per aquest moviment internacional “Design for Change” que fomenta l'empatia, la creativitat o el treball en equip.

És per això, que quatre alumnes i un professor viatjaran juntament amb altres centres d’Espanya (un total de 100 participants), per a compartir experiència d’aquesta Caravana del Canvi, que anirà fins a Roma per a participar en l’Encontre “¡Yo Puedo!” amb uns 4.000 joves de 100 països diferents. En aquest encontre es comptarà amb la presència del Papa Francisco, al qui li contaran com es pot millorar el món amb aquests projectes.