El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

4 candidats comarcals en les llistes al Congrés i el Senat

Imagen de victorf en Pixabay

Alacant presenta 13 partits, 3 menys que en les eleccions de fa 6 mesos. Patri Blanquer repeteix com a 2 del PSOE. Francesc Valls, d'EU, puja del 8 al 4 en les llistes d'Unides Podem. I Ciutadans presenta Enrique Peidro al Congrés i Lucía Granados al Senat. 

En un moment en què es parla de la partició del panorama polític i el repartiment del vot, a la província d'Alacant es presenten menys optatives que en les eleccions del 28 d'abril. SI fa sis mesos per Alacant es presentaven 16 partits polítics, per aquesta repetició electoral ho faran 13, 3 menys. La diferència la marquen Tercera Edat en Acció, que no ha presentat llistes; i altres dos partits, Familia y Vida i República Valenciana, que apareixen com 'no proclamades'. 

Respecte als candidats comarcals que formen part de les llistes, pocs canvis respecte a les anteriors. El PSOE manté a Patri Blanquer com a número 2. I Unides Podem puja a Francesc Valls en la llista, abans en el número 8 i ara en el 4. La nova incorporació és Enrique Peidro, número 5 per Ciutadans, que també presenta Lucía Granados al Senat. Són els noms coneguts de les llistes de tots els partits, que s'han publicat aquest 15 d'octubre al BOE, i els que estan en els llocs d'eixida (en els cinc primers llocs de la lista). Perquè trobem més noms alcoians en les llistes, com ara en Recortes Zero, on els números 9 i 10, Diego Ruano i Joan Carles Caldentey, són d'Alcoi