El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

4 detinguts a Alcoi per tràfic de cocaïna

Material confiscat pels agents en l'operació policial.

La Policia Nacional i la Guàrdia Civil d'Ibi desmantellen un punt de venda de cocaïna en Alcoi, Ibi i Muro. S'ha detingut 4 persones per un suposat delicte contra la salut pública.

Amb l'operació, es dóna per desarticulat un punt de venda a la menuda a les nostres comarques. S'ha confiscat mig quilo de cocaïna i 5.000 euros en efectiu.

Les investigacions començaren en el mes d'abril, quan es va detectar que diverses persones venien cocaïna en les localitats de Muro, Alcoi i Ibi. L'equip de la Guàrdia Civil d'Ibi i la Policia Nacional constataren que eren 4 persones les que es dedicaven a la venda: una d'elles era l'encarregada de subministrar la droga, i els altres tres la venien a la menuda pels municipis de les comarques.

Durant la investigació, s'han localitzat els domicilis dels implicats, i s'han fet diverses confiscacions de droga, "comprovant-se la relació delictiva inequívoca entre els investigats". Finalment, els agents aprofitaren un moment d'intercanvi de droga i diners entre dos dels implicats per a procedir a les detencions. En els escorcolls domiciliaris s'ha confiscat mig quilo de cocaïna i 5.000 euros en metàl·lic. Els quatre detinguts estan acusats un presumpte delicte contra la salut pública.