El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

4 empresàries alcoianes d'èxit conten la seua experiència en unes jornades de FEDAC

Segons FEDAC, entre un 20 i un 30 per cent de les empreses de les comarques estan dirigides per dones. Però és una tendència que va en augment, com es vol mostrar amb aquestes jornades. Dimecres 2 de desembre, a partir de les 16.30 hores, en la Cambra de Comerç.

Leticia Jordá d'Oleohidráulica Jordá; Liana Jordá de Top Nimbos; Magda Álvarez de Calzados Álvarez i Lucia Pascual de Transportes Pascual són quatre dones alcoianes que estan al capdavant de les seues empreses, totes en creixement.

La dona empresària és la protagonista en les pròximes jornades que organitza la patronal empresarial de l'Alcoià i el Comtat, FEDAC. Serà aquest 2 de desembre de vesprada, a partir de les 16.30 hores, a la cambra de Comerç d'Alcoi. Col·laboren el CEEI Alcoi-València i l'Ajuntament d'Alcoi.

Les jornades es divideixen en dos trams, un primer dedicat al sector industrial, i amb els casos de Top Nimbos i Oleohidráulica Jordá. El segon se centra en el sector servicis, i amb els exemples de Calzados Álvarez i Transportes Pacual. En el vídeo, el president de FEDAC Natxo Gómez ens parla de les quatre participants.

Per a concloure, s'ha previst una ponència de Verónica Carrascosa, 'facilitadora de desenvolupament i formadora', qui parlarà de les habilitats i claus per a ser una líder d'èxit.