El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

4 jugadores alcoianes, subcampiones d'Espanya de Roller Derby sense haver entrenat abans amb les seues companyes

Pòdium amb l'equip 'Vulcano' (de blanc) en segon lloc / Elena Boix
Han format part del 'Vulcano Roller Derby', un equip de Tenerife, amb representació de jugadores de tot el territori espanyol

El Vulcano Roller Derby estava format per gent d'Alcoi, Tenerife, Badalona, Madrid i Cantàbria. El més curiós de tot és que moltes d'aquestes jugadores no s'havien vist mai en persona i, per descomptat, tampoc havien entrenat juntes. Finalment, han quedat subcampiones

El campionat estatal de Roller Derby, celebrat en Saragossa, ha tingut presència alcoiana, però amb un toc peculiar. Quatre jugadores d'Alcoi (Lara Selva, Keka Sánchez, Karenth Perdomo i Elena Boix) i l'entrenador (Hermes Vélez) han participat en l'equip de Tenerife 'Vulcano Roller Derby'.

El motiu de jugar en l'equip canari és perquè el Campionat Nacional de Roller Derby s'ha obert per donar acollida a jugadores d'altres ciutats espanyoles, com és el cas de les alcoianes, que volien gaudir d'aquest esdeveniment amb l'única motivació de fer créixer el Roller i jugar amb les seues companyes.

El Vulcano Roller Derby ha estat format per gent d'Alcoi, Tenerife, Badalona, Madrid i Cantabria. El més curiós de tot és que moltes d'aquestes jugadores no s'havien vist mai en persona i, per descomptat, tampoc havien entrenat juntes. De fet el primer partit del campionat va servir com a entrenament.

A l'inici del campionat, poca gent confiava en aquest equip amb representació alcoiana i de mitja Espanya, però la realitat és que han arribat a jugar la final. En aquest últim partit han perdut davant el Madrid Roller Derby, finalitzant el campionat estatal en segona posició. Les amfitriones de Saragossa, l'equip nomenat (atenció!) 'Las Sicarias del Cierzo', han quedat en tercera posició.