El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

4 nous cursos a Alcoi de formació concreta per aturats

Les inscripcions es poden fer a l'Àgora d'Alcoi.

Els cursos són de gestió de comandes, neteja, operador de màquina i caixa i reposició en supermercats. Tots pensats en les necessitats del mercat laboral. Hi ha en total 60 places, t'expliquem com apuntar-te.

L'Ajuntament d'Alcoi presenta un nou Pla de formació per a millorar l'ocupabilitat, amb quatre cursos concrets per a persones aturades. L'objectiu és millorar el perfil professional d'estes persones, i així facilitar el seu accés al mercat laboral.

El primer dels cursos comença el 3 d'octubre i és d'operador picking, és a dir, gestió de comandes. El segon curs comença a finals d'octubre i és de neteja. El tercer és d'operari de màquina per al 2 de novembre, i també el dia 2 comença l'últim curs, el de caixa i reposició a supermercats.

Si vols informació per als cursos o inscriure't, pots visitar esta web o cridar al servei d'orientació de l'Àgora al telèfon 965537150. Les places estan limitades a un total de 60 entre tots els cursos.

Des de l'Ajuntament expliquen que els cursos s'han concretat després d'analitzar les ofertes de treball a la ciutat, i també tenint en compte tant el perfil de les persones aturades com l'estructura empresarial de la zona. El Consell Econòmic i Social de la ciutat també ha donat el vistiplau.

"Es tracta d'un pla dissenyat a partir de les necessitats detectades en el mercat de treball i que considerem pot ser de gran utilitat per a les persones desocupades, ja que els ofereix l'oportunitat d'adquirir noves competències", diu el regidor de Formació Alberto Belda.