El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

4 nous positius a les comarques, i hui compta la mort de la TCAE

Les comarques sumem en l'actualització de hui una mort més, i ja he perdut 114 persones. La mort que sumem és la que vam conéixer ahir de la TCAE de l'Hospital Verge dels Lliris. 

En l'última jornada hem sumat 4 nous casos positius al departament de Salut d'Alcoi, i ens quedem fregant el mig millar de casos, amb 499. No és una xifra dolenta si ho comparem amb la resta de departaments de salut de la província. Dels 10 que hi ha a Alacant, dos no sumen contagis hui, Dénia i Oriola; i la zona d'Elx-Crevillent tan sols suma 1. Alcoi i altres tres departaments sumen 4 contagis; i Elx 5. Es disparen els contagis un poc més al departament de l'Hospital General d'Alacant, amb 9 contagis; i al d'Alacant-Sant Joan, amb 18 nous contagis.

Pel que fa a les morts, sumem una nova i hem perdut 114 persones. Feia cinc dies consecutius que en l'actualització de dades no sumaven pèrdues, però ja sabíem que hui trencaríem aquesta tendència per la pèrdua d'una Tècnica de Curres d'Infermeria de l'Hospital Verge dels Lliris d'Alcoi. En el vídeo, una concentració de treballadors sanitaris en mostra de condol per la pèrdua de la seua companya. I a continuació, un missatge del Departament de Salut d'Alcoi on també demanen responsabilitat i confiança a la població.