El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

400.000 euros per a les propostes dels alcoians

Si tens al cap alguna cosa que creus que s'hauria de fer a la ciutat, és el moment de dir-ho. Comença la campanya de pressupostos participatius, enguany amb tallers on tècnics ajuden a validar i presentar propostes. 

Ja es poden presentar propostes de projectes perquè es realitzen amb els diners dels pressupostos participatius. Com cada any, es poden presentar per Internet, en aquest enllaç, o en les urnes ubicades en biblioteques, centres de majors, i el departament de participació. Però enguany s'ofereix a més la possibilitat de presentar-les al moment, i sense avals, si es participa en un dels tallers amb la presència de tècnics, que valoraran les idees. El primer taller és aquest 15 d'octubre, i el pròxim dijous 17 d'octubre. La setmana pròxima es repetiran els dies 22 i 24. L'horari dels tallers és de 18 a 20 hores, i es pot assistir sense cap preinscripció prèvia. Tindran lloc a l'aula de formació de la Policia Local al carrer Casablanca. 

Des d'ARAMULTIMÈDIA parlem en Tere Sanjuan, regidora de Participació Ciutadana, que ens explica les novetats de la campanya d'enguany i ens anima a proposar millores per a la ciutat.