El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

400 litres en menys de 12 hores a Beniarrés

La tempesta afecta també a molts servicis i activitats previstes. RENFE informa que el tren Alcoi - Xàtiva deixa de funcionar i el servici s'oferirà per carretera.

Molta atenció a les carreteres. Segons la DGT, hi ha problemes a la CV-754 en Gorga, la CV-700 a Muro i Agres, la CV-701 a L'Orxa, i la CV-705 a Cetla de Nunyes. La CV-81 a Bocairent està inundada. 

 

De moment no es registren incidents de gravetat, però hi ha patis inundats i carreteres per on passa l'aigua. Cal extremar la precaució. 

La tempesta ja està en les nostres comarques, amb xifres d'aigua molt escandaloses. Segons els registres d'AVAMET, a Beniarrés se superen els 400 l/m² en les últimes hores. En el municipi hi ha patis inundats, i el problema més gran està a les carreteres i camins, molts d'ells ara ocupats per l'aigua, però des del consistori confirmen que de moment no hi ha incidents greus, però s'ha recomanat als veïns que no isquen de casa. Gaianes registra 290 l/m², i Agres 265 l/m².  

Últimes dades de precipitacions.

 

Imatges d'Alcosser de Planes

 

La tempesta afecta també a molts servicis i activitats previstes. RENFE informa que el tren Alcoi - Xàtiva deixa de funcionar i el servici s'oferirà per carretera. L'Ajuntament d'Alcoi ha avisat que la Romeria d'aquest diumenge depén de l'evolució de la tempesta. Segons les previsions d'AEMET, la pluja continuarà almenys les pròximes 24 hores.

I molta atenció a les carreteres. Segons la DGT, hi ha problemes a la CV-754 en Gorga, la CV-700 a Muro i Agres, la CV-701 a L'Orxa, i la CV-705 a Cetla de Nunyes. La CV-81 a Bocairent està inundada. 

A Alcoi no s'han patit grans incidents, però sí problemes puntuals. Per exemple el tall del camí de la Murtera per despreniments així com en el Camí d'accés a la Carretera Sant Rafael. Un dels edificis més afectats és el dels nous jutjats, que té entrades d'aigua. Segons ens expliquen, la pluja es cola pels lavabos dels calabossos i cau per omplir el forat de l'ascensor.