El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

41.500 euros per a dotar les institucions culturals dels pobles

Un dels municipis d'El Comtat que pot accedir a les ajudes.

Són 36.000 euros per a 12 pobles d'El Comtat, i 5.500 euros per a 2 pobles de l'Alcoià.
 

14 municipis de les nostres comarques poden accedir a aquestes ajudes per a comprar ordinadors, projectors o equips de música.

La Comissió Informativa de Cultura i Esports de la Diputació d'Alacant ha resolt destinar 223.000 euros a ajudes per adquirir equipament per a les institucions culturals dels pobles. I quasi una quinta part d'aquesta inversió és per a les nostres comarques, en concret 41.500 euros.

36.000 euros corresponen al Comtat, als municipis de Tollos, Famorca, Fageca, Benillup, Quatretondeta, Alcosser de Planes, Gorga, Benimarfull, Alfafara, l'Alqueria d'Asnar, Agres i Planes. Els altres 5.500 euros són per a l'Alcoià, en concret per a Penàguila i Onil.

La diputada de cultura Julia Parra diu que amb aquesta inversió, la Diputació vol ajudar "a l'adquisició de diferents equipaments per a cases i centres culturals polivalents, la qual cosa contribuirà a millorar la qualitat dels serveis que es presten als usuaris en aquestes instal·lacions municipals". Amb aquests diners els municipis poden adquirir mobiliari, equips de música, projectors o ordinadors.