El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

41.850 espectadors acudeixen al Teatre Calderón d'Alcoi en 2017, un 23% més que els últims anys

Pati de butaques / Teatre Calderón
Pel que fa a activitats i funcions, creix un 14% respecte a la mitjana del període 2012-2016

Ja en 2018, el teatre acollirà l'actuació de Symphonic Rhapsody of Queen (4 de febrer), Sant Andreu Jazz Band (16 de febrer), Neus Ferri (23 març) i Maria Arnal-Marcel Bagés, amb Mireia Vives-Borja Penalba (29 abril). Per primera vegada estarà al Teatre Calderón Sílvia Pérez Cruz el 3 de març, amb la gira 'Vestida de nit' que la porta actualment pels millors escenaris de l’estat

El Teatre Calderón ha acollit durant l’any 2017 un total de 76 activitats, amb 86 sessions. Això suposa un increment de l’activitat del Teatre d’un 14% respecte de la mitjana del període 2012-2016, situada en 67 activitats i 76 funcions. Part d'aquest increment d’activitat i d’assistència respon a la programació especial amb motiu del 10 aniversari de la inauguració del nou teatre o, més encara, l’increment d’actes organitzats per entitats socials, cíviques o culturals.

A banda del nombre de funcions, també augmenta la quantitat de persones que acudeixen al Calderón a gaudir de les variades propostes. El recompte de les localitats venudes sumades a les invitacions per als actes institucionals o protocol·laris dóna una xifra de 41.850 espectadors; un increment del 23% sobre la mitjana dels anys 2012 a 2016.

Raül Llopis, regidor de Cultura, valora de forma positiva la implantació del sistema de ticketalcoi.com: "aquest canal de venda està funcionant amb molt bon rendiment i facilita l’accessibilitat a les entrades juntament amb una taquilla centralitzada i amb horari més ampli".

Pròximes propostes

Una de les primeres actuacions al Teatre Calderón ha sigut la de Luis Piedrahita, que ha omplit la sala. Pel que fa a música, el Calderón acollirà l'actuació de Symphonic Rhapsody of Queen (4 de febrer), Sant Andreu Jazz Band (16 de febrer), Neus Ferri (23 març) i Maria Arnal-Marcel Bagés, amb Mireia Vives-Borja Penalba (29 abril).

Per primera vegada estarà al Teatre Calderón Sílvia Pérez Cruz el 3 de març, amb la gira «Vestida de nit» que la porta actualment pels millors escenaris de l’estat.