El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

43 sancions a Alcoi per no portar mascareta o incomplir el toc de queda

Un dels controls policials aquest cap de setmana a Alcoi. Imatge facilitada per la Policia Nacional.

Malgrat la xifra, des de la Policia Nacional ho consideren "casos aïllats" i asseguren que "la ciutadania en general està molt conscienciada".
 

Segons les dades oferides per la Policia Nacional, aquest cap de setmana s'han alçat més de 40 actes de sanció, o per incomplir amb l'ús obligatori de mascareta o per estar en el carrer fora de l'horari permés.

La Policia Nacional assegura que ha intensificat aquest cap de setmana els controls a Alcoi, per tal de comprovar que es compleixen les mesures sanitàries i el tancament perimetral. I durant els dos últims dies diuen que s'ha desplegat un ampli dispositiu en diferents zones de la ciutat, així com en els accessos, i que s'ha saldat en 43 actes de sanció i 3 detingut per tràfic de drogues.

Pel que fa a les sancions, no es detallen, però asseguren que són per no portar la mascareta o per estar en el carrer més enllà del toc de queda. "La Policia Nacional vol destacar que la ciutadania en general està molt conscienciada amb el compliment de les mesures sanitàries decretades, excepte casos aïllats als quals els agents han hagut de proposar sancions per incompliment d'aquestes mesures".

Els controls policials als vehicles també han permés detindre 3 persones per tràfic de droga. A un conductor se li va intervindre 15 paperines de cocaïna, i en un altre vehicle ocupat per dos persones es van localitzar 200 grams de marihuana. Els detinguts són de nacionalitats espanyola i brasilera, i d'entre 30 i 55 anys. Han quedat a disposició del jutjat de guàrdia d'Alcoi.