El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

433 estudiants de les comarques s'enfronten esta setmana a les Proves d'Accés Universitari

Les proves de la PAU l'any pasat.

El Campus d'Alcoi de la UPV acollirà les proves dels alumnes d'Alcoi, Muro, Cocentaina i Banyeres de Mariola.
 

Són les temudes proves quan acabes Batxillerat, que abans es coneixien com a Selectivitat i ara són les PAU a la Comunitat Valenciana i l'EbAU o EvAU a la resta d'Espanya.

Del 6 al 8 de juny tornen els tres dies de nervis, tremolors, repassos i exàmens. Són les Proves d'Accés Universitari, les PAU, en la que els estudiants de Batxillerat afinen nota per accedir als estudis universitaris que volen.

Les proves tindran lloc al Campus d'Alcoi de la UPV, on s'examinen 433 estudiants dels instituts d'Alcoi, Muro, Cocentaina i Banyeres de Mariola. En concret són dos tribunals, el 10 i l'11. Al primer van els col·legis de la Salle, l'IES Andreu Sempere, el Pare Vitòria, l'EASD d'Alcoi i el Serra Mariola de Muro. I al segon el Manuel Broseta de Banyeres, el Pare Arques de Cocentaina, l'IES Cotes Baixe, el CIP FP Batoi i el col·legi Sant Roc.

Tot i que les prove se celebren en el Campus de la UPV, esta universitat tan sols aporta les aules perquè els tribunals corresponen a la Universitat d'Alacant.