El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

44 arbres caiguts i 51 despreniments de murs, balanç de dos dies de temporal a Alcoi

Carrer Balmes / AM
Excepte en el Romeral, en el que s'ha d'assenyalar les zones d'entrada al col·legi, la resta de centres educatius funcionaran amb normalitat. En el Col·legi Sant Vicent, els alumnes entraran per la part de darrere

La Policia Local ha fet públic el seu informe d'incidències els dies 21 i 22 de gener. A més s'han registrat més incidències per part de la policia local com talls de carrers i carreteres, caiguda de vivendes o danys en vehicles. Les zones que necessiten abans tornar a la normalitat són alguns parcs, el Col·legi El Romeral i la Beniata, que continua tallada

Alcoi ha viscut un cap de setmana de moltes incidències pel temporal. La neu ha deixat pas al vent i les pluges, fenòmens que han portat de cap a Ajuntament, Protecció Civil i cossos de seguretat. La Policia Local ha fet públic el seu informe d'incidències els dies 21 i 22 de gener. Destaquen la gran quantitat d'arbres caiguts (un total de 44 i sobretot pins) i 51 despreniments de murs, cornises, etc. Ací no s'han comptabilitzat la caiguda de vivendes, que dissabte van haver-hi 3 casos.

Altre problema que ha portat el temporal, com a conseqüència dels incidents comentats anteriorment, han sigut els talls de trànsit. 26 carrers o carreteres han estat tallades. La que més molèsties ha ocasionat ha sigut la Beniata, que ha hagut de ser tallada al trànsit perquè part de les antigues fàbriques han cedit. El balanç de danys en vehicles ha sigut de 25 en el dissabte 21 i diumenge 22 de gener.

I ara què?

Les zones que necessiten abans tornar a la normalitat són alguns parcs, els col.legis Sant Vicent i El Romeral, i la Beniata, que continua tallada. Pel que fa al El Romeral, s'hi han de talar 4 arbres que tenen perill de caure. Pel que fa al funcionament del centre, serà l'habitual, encara que l'accés serà el pas pel pont que accedix al col·legi. Aquest serà el principal accés, juntament amb el dels alumnes d'infantil. En el Col·legi Sant Vicent, l'entrada serà per la part de darrere.

Pel que fa als parcs, les zones prioritàries i les més afectades (segons l'informe de la Policia Local) són les dels parcs del Romeral i Cervantes. En aquest últim també ha patit desperfectes la Marquesina.

Altre mal de cap és el trànsit. La Beniata continua tallada i la Policia Local ja hi ha col·locat la senyalística corresponent per reordenar el trànsit. Pel que fa a l'enderrocament, el departament d'arquitectura s'encarregarà de plantejar i gestionar que fer amb les runes.