El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

446 xiquets gaudeixen de les activitats de la Biblioteca Tirisiti durant l'estiu

Biblioteca del Tirisiti

El regidor de cultura, Raül Llopis, anima a les famílies a utilitzar aquest recurs cultural: "Després d'un gran resultat amb les activitats de l'estiu, on 446 participants han gaudit dels tallers de la Biblioteca de Tirisiti, comencem el curs amb els nous tallers. Animem a les famílies amb xiquetes i xiquets d'entre 4 i 12 anys a participar i passar una bona estona els dissabtes al matí, gaudint de la lectura":

Al llarg de l'estiu es van programar 40 tallers agrupats en 6 programes: experiments, reciclatge, naturalesa, animals, pirates i el fons marí i es van cobrir totes les places disponibles cada dia

Ara a la tardor, la Biblioteca Tirisisi arranca la seua programació d'animació lectora per als dissabtes de setembre, octubre, novembre i desembre. Els tallers són gratuïts i estan dedicats a xiquets d'entre 4 i 12 anys, durant dos dissabtes al mes, tots ells, a les 12 del migida. Per a participar és imprescindible la inscripció prèvia al correu biblioteca@alcoi.org o per telèfon al 965537143, ja que l'aforament és limitat. 

El taller programat per al mes de setembre serà el dia 26, sota el títol "Coneixem Alcoi i a Jaume I"; en octubre serà l'hora de "La Tardor i Tots Sants", els dissabtes 17 i 24. En novembre, tant el 14 com el 28 serà el moment de "Fem la nostra fera ferotge" per acabar en desembre, el 12 i el 19 amb una temàtica molt propera al personatge que dona nom a aquesta biblioteca, "El Nadal amb Tirisiti".

El regidor de cultura, Raül Llopis, anima a les famílies a utilitzar aquest recurs cultural: "Després d'un gran resultat amb les activitats de l'estiu, on 446 participants han gaudit dels tallers de la Biblioteca de Tirisiti, comencem el curs amb els nous tallers. Animem a les famílies amb xiquetes i xiquets d'entre 4 i 12 anys a participar i passar una bona estona els dissabtes al matí, gaudint de la lectura. Recordem que per a complir amb l'aforament i totes les normes de seguretat, és imprescindible reservar per telèfon o correu electrònic".