El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

45 menors en risc d'exclusió gaudiran d'una escola d'estiu municipal

Des del Departament municipal, es destaca "l'alt interés i participació de les famílies dels menors en les reunions informatives".

La Conselleria de Polítiques Inclusives ha atorgat a l'Ajuntament d'Alcoi una subvenció de 17.440 euros per a dur a terme la iniciativa, quantia que vindrà a complementar els fons del propi consistori alcoià.

Les famílies en risc d'exclusió social en Alcoi podran tornar a dur als seus xiquets i xiquetes a una escola d'estiu. En total seran 45 infants procedents de famílies en aquesta situació els que podran gaudir durant 5 setmanes d'una escola d'estiu.

La Conselleria de Polítiques Inclusives ha atorgat a l'Ajuntament d'Alcoi una subvenció de 17.440 euros per a dur a terme la iniciativa, quantia que vindrà a complementar els fons del propi consistori alcoià. A més de l'estada en l'escola, els menors també tenen el dinar inclòs. Des del Departament municipal, es destaca "l'alt interés i participació de les famílies dels menors en les reunions informatives".

La regidora de Polítiques Inclusives, Aranza de Gracia, explica que "a l'escola d'estiu faran diverses activitats, tindran temps d'oci acompanyats i un servei de menjador i permanència, perquè un dels pilars d'aquest projecte és que tots els xiquets tinguen el dinar inclòs". L'edil afegeix "que des de l'Ajuntament també hi ha un equip humà tècnic que treballa per a detectar aquelles famílies que poden ser beneficiàries del recurs, així com en fer el seguiment d'aquests menors i el seu entorn familiar perquè tot es desenvolupe amb normalitat".