El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

447.000 € per a rehabilitar els habitatges socials de la Plaça les Xiques

L'empresa adjudicatària de les obres tindrà l'obligació de contractar almenys un 50% a veïns desocupats de llarga durada del mateix municipi o fins i tot del mateix grup.

El termini per a presentació d'ofertes finalitza el pròxim 15 de gener, a les 14 hores. 

La Conselleria d'Habitatge ha licitat la rehabilitació del bloc d'habitatges públics del carrer Barbacana i la Plaça les Xiques per un import de 447.200 €. La inversió permetrà la rehabilitació d'elements comuns i la reurbanització dels espais lliures del grup d'habitatges.

Les obres són promogudes des de l'Entitat Valenciana d´Habitatge i Sòl (EVha), l'objectiu de les quals és la millora de les condicions ambientals i d'imatge urbana de l'edificació; l'accessibilitat, tant urbana com dels propis edificis; la millora dels aspectes tèrmics dels edificis, així com les seves instal·lacions comunes. Per tant es duran a terme els següents treballs: adequació de vestíbuls i elements comuns; impermeabilització de les mitgeres; reparació de cobertes i xarxa de sanejament; adequació a la normativa de les instal·lacions d'electricitat, aigua i telecomunicacions; execució de rampes d'accés i baranes; i millora de l'enllumenat.

Aquesta actuació s'emmarca dins de les Àrees de Regeneració i Renovació Urbana (ARRU) que la Conselleria d'Habitatge està duent a terme en grups d'habitatge social. L'empresa adjudicatària de les obres tindrà l'obligació de contractar almenys un 50% a veïns desocupats de llarga durada del mateix municipi o fins i tot del mateix grup.