El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

450 estudiants de les nostres comarques busquen el seu futur universitari a la PAU

L'any passat la PAU es va celebrar per primera vegada al campus / Campus d'Alcoi

Per segon any consecutiu, el Campus d'Alcoi de la UPV acull alumnes per fer les proves després de l'acord amb la UA

L'antiga Selectivitat (ara anomenada PAU) torna a celebrar-se al Campus d'Alcoi de la UPV. 450 alumnes dels instituts d'Alcoi, Cocentaina, Muro i Banyeres acudiran al centre universitari per tal d'examinar-se des del dimarts 5 fins al dijous 7 de juny. El primer dels exàmens començarà a les 9.30h

L'antiga Selectivitat (ara anomenada PAU) torna a celebrar-se al Campus d'Alcoi de la UPV. 450 alumnes dels instituts d'Alcoi, Cocentaina, Muro i Banyeres acudiran al centre universitari per tal d'examinar-se des del dimarts 5 fins al dijous 7 de juny. El primer dels exàmens començarà a les 9.30 h.

Manuel Llorca, subdirector d'Infraestructures i Comunicació del Campus d'Alcoi, recorda que són 3.800 alumnes els que examina la Universitat d'Alacant. Des de 2017, les proves a les nostres comarques es fan al Campus d'Alcoi de la UPV després que les dues universitats públiques hagen arribat a un acord per evitar que els alumnes es desplacen cap al sud de la província i que no siga un estrés afegit.

Al territori valencià s'examinen uns 18.000 estudiants a les Proves d'Accés a la Universitat i són 450 els que s'examinaran al Campus d'Alcoi de la UPV. Cal recordar que el Campus de la UA obrirà les seues portes als alumnes del Grau de Magisteri Infantil a partir del curs 2018/2019.