El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

450 persones participen en les primàries de Guanyar Alcoi

El cosecretariat de Guanyar Alcoi durant una assemblea de la platadorma ciutadana.

De les 448 persones registrades, han participat 406 en les votacions a cap de llista (alcaldable) i 413 en votacions per l'elecció del cos de la llista.

La plataforma ciutadana ha tancat el procés de votació de les seues primàries amb un total de 448 persones inscrites. Està previst que demà dimarts 5 de març es donen a conèixer els resultats de les votacions.

De les 448 persones registrades, han participat 406 en les votacions a cap de llista (alcaldable) i 413 en votacions per l'elecció del cos de la llista. Així, s’ha constatat que no totes les persones participants han arribat a formalitzar el vot, registrant-se un percentatge del 8% que no ha votat per causes constatades com oblit, dificultats sorgides amb la plataforma informàtica de votacions, o altres causes.

Als punts de votació en espais públics han estat 131 les persones que han votat de forma presencial. S’assenyala també que enguany s'ha creat un cens de persones per tal d'acreditar adequadament que complien els requisits necessaris per a votar. 

El Comité Electoral valora "molt positivament les dades de participació en el procés, properes a les 450 persones, i anima a la ciutadania a seguir implicada en Guanyar Alcoi".