El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

49 detinguts en tota la província per l'incompliment de l'estat d'alarma

Policies locals en Alcoi demanen identificació a un conductor.

Aquest cap de setmana es reforçaran els controls en les carreteres d'eixida de les grans ciutats per evitar els desplaçaments a les segones residències.

La Guàrdia Civil i la Policia Nacional han detingut fins al moment a 49 persones en tota la província d'Alacant arran de la declaració de l'estat d'alarma. El total de detinguts al País Valencià és de 123 persones.

Aquestes detencions s'han realitzat entre el 14 i el 25 de març. 123 persones en total (Guàrdia Civil, 66 i Policia Nacional, 57), que per províncies es distribueixen de la següent manera: 49 detinguts en la d'Alacant, 25 en la de Castelló i 49 en la de València.

Quant a les propostes de sanció, són 14.368 en tot el territori valencià (Guàrdia Civil, 8.055 i Policia Nacional, 6.313). 5.898 s'han tramitat a la província d'Alacant, 2.216 en la de Castelló i 6.254 en la de València.

Campanya de trànsit per evitar desplaçaments

Aquest cap de setmana, igual que va ocórrer el passat, la DGT i l'Agrupació de Trànsit de la Guàrdia Civil reforçaran els controls en les carreteres d'eixida de les grans ciutats a fi d'"evitar els desplaçaments a les segones residències", ha assegurat la delegada del Govern en el País Valencià, Gloria Calero.

La delegada del Govern ha afegit que "tots aquells que no siguen conscients que aquesta situació ens concerneix a tots hauran de fer front a la seua irresponsabilitat (...) La insolidaritat està tenint i tindrà la seua resposta".