El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

4a edició campus del Conservatori de Dansa Joan Cantó

Conservatori / AA

Aquesta 4a edició acollira a 44 alumnes de més de 8 anys, entre l'1 i el 12 de juliol.

Com cada any el campus de Conservatori Elemental de Dansa Joan Cantó d'Alcoi celebra el seu campus de dansa, la qual ja es troba en la 4a edició i acollira a 44 alumnes, dirigit per a xiquets i xiquetes de més de 8 anys, des del 1 fins al 12 de juliol, i en la que podran participar tant estudiants del mateix conservatori, com alumnes que no formen part però que si practiquen aquesta disciplina.

L'alumnat comptara amb 5 hores al dia de treball, de dilluns a divendres de 09:00 a 14:30, al carrer Joan Cantó d'Alcoi, realitzant classes d'entrenament com aquelles que siguen oferides per especialitzats, tenint aquest any un professorat més que qualificat. Aquests professionals són els ja reconeguts Alien Ramos, dansa clàssica; Iván Góngora, flamenc; Marta Santacatalina, dansa contemporània; Almudena Arroyo, ball modern i Lorena Luz, tècniques somàtiques i dansa estilitzada.

Segons Alberto Belda, regidor d'Educació, destaca que "el conservatori municipal de dansa d’Alcoi és un referent de qualitat i amb aquesta professionalitat realitza també el seu campus d’estiu, una aposta segura per a tots aquells que estimen i practiquen la dansa".

Cal destacar que aquesta activitat està lligada als dos campus que presenta l'Ajuntament d'Alcoi, un és aquest, que està més enfocat al ball i la dansa, mentre que l'altre està més orientat cap al deport i medi ambient, dirigit per a infants de 4 a 12 anys Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre. Igualment, també es realitzen activitats gratuïtes els matins de dilluns a divendres en la biblioteca municipal de Tirisiti per a infants de 5 a 10 anys acompanyats i activitats lúdiques en les piscines els dijous 4,11 i 25 de juliol, i 8 d’agost amb entrada gratuïtes per a menors de 16 anys. 

Per a tots els interessats, tindreu informació si cliqueu a la imatge de baix.