El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

5.000 persones coneixen millor la ciutat gràcies a les rutes de Descobreix Alcoi

Nova oportunitat aquest dissabte 29 de juliol amb la ruta modernista per la ciutat

Ara Entrevistem Lorena Zamorano, la regidora de turisme i responsable de la sèrie de rutes "Descobreix Alcoi", que en dos anys han arribat a més de 5.000 persones. L'Alcoi medieval o el modernista, l'aigua o la música com excusa, o el Nadal amb el Tirisiti, són algunes de les propostes que ens han oferit i que continuaran els pròxims mesos. Per cert, aquest dissabte 29 de juliol hi ha una nova ruta. Te la perdràs?

Fa dos anys que la regidoria de turisme d'Alcoi va instaurar una sèrie de rutes per la ciutat, sota el nom "Descobreix Alcoi". En aquestes rutes hem pogut aprofundir, per exemple, en l'Alcoi modernista o el medieval; viure el Nadal amb el Tirisiti; redescobrir la ciutat per les seues fonts o el seu patrimoni, i fins i tot utilitzar la música com excusa per endinsar-se en la ciutat. Una proposta que en aquests dos anys s'ha consolidat, i ja s'ha arribat a les 5.000 persones ateses i guiades pels indrets alcoians. Una idea pensada en principi per a turistes, però que també ha atret nombrosos alcoians que volien gaudir de la ciutat d'una manera diferent. 

Si encara no has participat en cap o vols repetir, tens una nova oportunitat aquest dissabte 29 de juliol amb una edició més de la Ruta Europea del Modernisme. I diumenge 30 de juliol serà el torn d'El Salt, amb una ruta guiada a les excavacions. Tota la informació i inscripcions, en la web de l'Oficina de Turisme. Aquestes rutes s'inclouen a més dins de la programació de l'Ajuntament de Viu l'Estiu. 

Des d'Aramultimèdia hem volgut parlar en la regidora de turisme, Lorena Zamorano, sobre l'èxit d'aquestes rutes, el model que suposa, i les pròximes iniciatives que es preparen per a continuar en aquesta aposta pel turisme a la ciutat. Tot en el VÍDEO.