El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

5 joves entraran a treballar en la Mancomunitat 1 any gràcies a les subvencions EMPUJU

La Mancomunitat de l'Alcoià i el Comtat rebrà 87.900 euros per a pagar el sou d'un any d'aquests 5 joves

Són subvencions dins del sistema nacional de garantia juvenil, per ajudar als joves de menys de 30 anys a accedir a un contracte d'un any. En el cas de la Mancomunitat de l'Alcoià i el Comtat contractaran 5 joves a partir d'aquest estiu i durant 12 mesos, amb un pressupost de 87.900 euros.

Les subvencions per a contractació de joves en institucions públiques continuen succeint-se. A més de ser el segon any de l'Avalem Joves, també arriben subvencions de programes d'inserció dins del sistema nacional de Garantia Juvenil, com són els plans EMPUJU i EMCUJU. Cocentaina, per exemple, anunciava fa poc que contractava 13 joves amb aquestes subvencions. Ara és el torn de la Mancomunitat de l'Alcoià i el Comtat, que contractarà 5 joves aquest estiu perquè treballen durant un any en la institució.

La Mancomunitat rebrà un total de 87.900 euros dins del programa EMPUJU per a contractar aquests 5 joves menors de 30 anys. El contracte s'iniciarà aquest estiu i s'allargarà un any. Els 5 joves treballaran en les àrees de desenvolupament local, màrqueting i administració.

El president de l'entitat comarcal, Manolo Gomicia, diu que en la Mancomunitat estan "satisfets de poder obtindré aquests programes que fomenten l'ocupació entre els més joves de les nostres comarques, ja que són una ferramenta indispensable per als ajuntaments i les entitats com la nostra. També agraïm a l'administració autonòmica el suport que ens dóna per poder fer aquestes contractacions i donar suport als nostres joves".