El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

50 anys del Poliesportiu Francisco Laporta en una exposició fotogràfica

La mostra l'organitzen Fundació Mutua Levante i el Centre d'esports d'Alcoi
 

Es pot visitar a l'Àgora, i compta amb 30 fotografies en diferents panells que repassen l'evolució i els canvis d'esta instal·lació esportiva alcoiana emblemàtica.

"Qui no ha estat alguna vegada en el poliesportiu Francisco Laporta?" diu Javier López, del Centre d'Esports d'Alcoi, qui ha presentat esta exposició que s'emmarca dins de les activitats per commemorar el 50 aniversari del poliesportiu alcoià.

El poliesportiu Francisco Laporta es va inaugurar en juny de 1972, tot i que no va tindre acte d'inauguració com a tal. En este temps ha canviat molt, per exemple, ja no compta en pistes de tenis o piscina, però s'han construït nous pavellons com el de Mutua Levante. També ha viscut esglais, com la nevada de 1980 que va afectar part de l'estructura. Tot açò es pot vore en imatges en l'exposició que s'ha instal·lat en l'Àgora, i on també es fa menció a Francisco Laporta, qui dona nom al poliesportiu. "Un home que ha fet molt per l'esport alcoià" diu el regidor Alberto Belda.

Presentació de l'exposició a la Fundació Mutua Levante

L'exposició es podrà visitar fins al 30 de gener i després visitarà diferents centres educatius. Finalment, per a l'Esport 3D s'instal·larà al mateix poliesportiu.