El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

500 alumnes de Primària es reuneixen a Alcoi en la segona Trobada de Pilota a l’Escola

Trobada de Pilota a l’Escola de 2023 Alcoi
  • Van acudir 500 alumnes de 4t de Primària de 10 centres diferents.

El Poliesportiu Municipal Francisco Laporta d’Alcoi va acollir aquest dijous 18 de maig una nova Trobada de Pilota a l’Escola de 2023, dins del programa de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, a través de la Direcció General de l’Esport, on participen alumnes de Primària.

Alcoi va ser la seu per segon any consecutiu de la Trobada de Pilota a l’Escola de la província d’Alacant. Més de 500 xiquets i xiquetes de 4t curs de centres educatius de les comarques de l’Alcoià, el Comtat, l‘Alacantí, les comarques del Vinalopó i la Vall d’Albaida -esta última a la província de València- van ser els i les protagonistes de la jornada.

L’activitat de pilota i diversió, amb partides de raspall i tallers de guants entre altres, va arrancar a primera hora, amb la participació de 10 centres de les poblacions d’Alcoi, Alacant, Alfafara, Agres, Gaianes, Atzeneta d’Albaida, Biar, Cocentaina, Monòver, Onil i Santa Pola.

La jornada va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alcoi, que va estar representat en la jornada per Alberto Belda, regidor d’Esports.

Alberto Belda, regidor d’Esports. a la trobada

Els centres participants a la Trobada de Pilota a l’Escola de Primària van ser: CEIP Sant Vicent d'Alcoi, Salesians Joan XXIII d'Alcoi, CEIP El Romeral d'Alcoi, CEIP Mare De Déu De Gràcia de Biar, CEIP Vicenta Ruso, Gran Alacant-Santa Pola, CEIP San Juan Bosco de Cocentaina, CEIP Verge dels Desemparats, d'Atzeneta d'Albaida, CEIP San Jaime d'Onil, CEIP Cervantes de Monòver, CRA Mariola-Benicadell d'Alfafara-Agres-Gaianes i el CEIP Azorín d'Alacant.

Trobada de Pilota a l’Escola de 2023 Alcoi