El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

500 persones ballaran pel centre d'Alcoi pel Dia Internacional de la Dansa

Després d'un intens cap de setmana de Festes, els ballarins tornen a regalar-nos dansa pels carrers d'Alcoi.

Este cap de setmana hi haurà dansa, microteatre i música a Alcoi.
 

És este mateix divendres 29 d'abril, amb la participació de ballarins i ballarines del Conservatori i vora una dotzena d'acadèmies.

Este mateix divendres 29 d'abril se celebra el Dia Internacional de la Dansa, i el Conservatori i les diferents companyies alcoianes trauran a carrer fins a un total de 500 ballarins, per apropar la dansa a tots els alcoians que passegen hui pel centre. Es repartiran en 13 grups que ballaran des de les 19 hores en diferents llocs de la ciutat, com la Glorieta, el pati de l'IVAM CADA, la placeta de la Creu Roja, la plaça de la Universitat o Cervantes. I a les 20,30 hores es concentraran tots els ballarins a la plaça d'Espanya, on llegiran un manifest.

Hi haurà ballarins del conservatori i vora una dozena d'acadèmies: Conservatori, Inma Cortés, Ana Botella, Virginia Bolufer, Maite Ponsoda, Rafa Felipe, Begoña Moral, Carmen Alcaide, Ana Francés, A3 danza, D3, Gabi Amador i Gawazzi.

Amb este espectacle de carrer es vol retre homenatge a la dansa "com una disciplina d'art universal i diversa, reunint a tots els que han triat aquesta forma d'expressió sense barreres culturals, polítiques i ètiques", i aconseguir fomentar la participació i l'atenció sobre este art.

No és l'única oferta cultural per este últim cap de setmana d'abril, perquè este dissabte 30 s'estrena la primera mostra de Microteatre d'Alcoi amb l'obra 'Des del Balcó', escrita per Dani Moltó i interpretada per Neus Agulló. Fins al 18 de juny hi haurà una obra de vora 15 minuts cada setmana, amb diferents sessions al llarg de la vesprada a la Sociedad el Trabajo, en la plaça Vicent Andrés Estellés.