El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

51 establiments de Cocentaina participen en la campanya de Nadal 'Comerç Reial'

Les compres fetes durant les setmanes centrals del mes de desembre tindran l’oportunitat d’obtenir diferents xecs regal valorats en 100€ i 50€

La temporada de compres de Nadal a Cocentaina comptarà un any més amb diferents accions, tant comercials com d’activitats complementàries pròpies d’aquestes dates sota la imatge unificada del Nadal Contestà. A causa de la Covid-19 "la inversió en la campanya de Nadal és molt superior a la de l’any anterior", segons Mireia Estepa, alcaldessa de Cocentaina.

Pel que fa a l’apartat purament comercial, 51 establiments s’han sumat a la iniciativa de la Regidoria de Comerç la qual es farà càrrec de la campanya publicitària, el material i el cost dels xecs. Les compres fetes durant les setmanes centrals del mes de desembre tindran l’oportunitat d’obtenir diferents xecs regal valorats en 100€ i 50€, una forma de premiar la fidelitat dels clients del xicotet comerç. Cada dimecres del mes de desembre es sortejaran 3 xecs regal, els quals han de ser utilitzats abans del 6 de gener. El sorteig es durà a terme en directe en els estudis de Ràdio Cocentaina.


Un complement interessant a tota aquesta oferta comercial nadalenca és la iniciativa de col·laboració dels serveis locals gimnasos, acadèmies, perruqueries, clíniques... que es sumen a la dinamització de les compres amb els sortejos i premis. Paqui Ruiz, regidora de Comerç, ha comentat que "la varietat comercial que habitualment es pot trobar a Cocentaina, durant el Nadal, es vorà complementada amb els diferents premis que recompensen la fidelitat dels consumidors locals i comarcals".


Igual que els últims anys, comerç i tradicions van de la mà en aquest període de Nadal, per tant es comptarà amb una oferta cultural important i variada. Les regidories de Joventut i Tradicions han estructurat una programació variada per a tots els grups de població, independentment de l’edat. L’alcaldessa Mireia Estepa explica que "aquest Nadal la inversió en la campanya de Nadal és molt superior a la de l’any anterior perquè el comerç està passant per un mal moment econòmic derivat de la COVID-19 i necessita del nostre recolzament i del suport de tot el poble, ja que cada compra feta al poble és important per a aquestes famílies".