El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

52.500 euros en ajudes d'Inmpuls als negocis

Alcoitur és una de les empreses alcoianes que ha accedit a una de les ajudes Inmpuls, en concret a l'ajuda @Micro, prevista per cobrir part de les despeses de la paperassa que cal tindre en ordre.

Queden uns dies per demanar les ajudes Inmpuls a Alcoi. Es pot triar entre tres tipus depenent del moment en el qual et trobes: una aportació durant 5 mesos per madurar la idea de negoci, una ajuda fixa per a la posada en marxa; o un suplement per ajudar en el lloguer d'un local. Des del servei de promoció econòmica de l'Àgora Alcoi assessoren i acompanyen en tots els tràmits. 

Alcoitur és una de les empreses alcoianes que ha accedit a una de les ajudes Inmpuls, en concret a l'ajuda @Micro, prevista per cobrir part de les despeses de la paperassa que cal tindre en ordre. D'això fa ja cinc anys, i l'agència de viatges ja està totalment establerta en el centre de la ciutat. Parlem en Laura Alós, una de les gerents de l'empresa, perquè ens explique com els va ajudar aquesta ajuda a iniciar el negoci. I també en el regidor de promoció econòmica, Alberto Belda, que ens explica quan i on hem de demanar aquestes ajudes. 

Recordem que són tres tipus d'ajudes, la @Micro amb una subvenció fixa per a iniciar l'empresa; @Empren per ajudar durant uns mesos mentre madures la idea de negoci; i @Arrend, per ajudar amb el lloguer d'un local. Enguany els diners que destina l'Ajuntament a les ajudes són 52.500 euros, la xifra més alta dels últims anys, més fins i tot que els 44.000 de l'edició del 2017