El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

520 estudiants de l'Alcoià i Comtat inicien hui les Proves d'Accés Universitari 

Primer exàmen de la PAU aquest 8 de juny

Els exàmens són tots presencials. Les proves de la nostra zona estan coordinades per la Universitat d'Alacant i se celebren en el Campus de la Universitat Politècnica. 
 

La primera prova, a les 9.30 d'aquest 8 de juny, serà Història d'Espanya.

De nou, un any més, els tres dies de nervis per als alumnes que després del Batxillerat o un Cicle Formatiu i volen accedir a la Universitat. Les PAU, abans conegudes com a Selectivitat, s'inicien aquest 8 de juny a tota la Comunitat Valenciana. 

Els Instituts d'Alcoi, Cocentaina, Muro i Banyeres estan coordinats per la Universitat d'Alacant, des d'on han creat dos tribunals, els números 10 i 11, per atendre els 520 joves que inicien els exàmens hui, de manera presencial, en les instal·lacions del campus de la UPV en Alcoi. En tots els tribunals creats per la Universitat d'Alacant s'examinen un total de 4.235 estudiants. 

De l'IES Cotes Baixes es presenten 111 joves, i de Pare Vitòria 102. Després tenim el Serra Mariola de Muro, que presenta 60 estudiants. La resta de centres: La Salle, l'Andreu Sempere, Batoi i Sant Roc d'Alcoi; Pare Arques de Cocentaina i Manuel Broseta de Banyeres, presenten entre 30 i 47 joves a les PAU. Per últim tenim l'Escola superior de Disseny, des d'on arriben altres 4 joves. 

Els resultats dels exàmens es publicaran el 18 de juny. Aquesta és la convocatòria ordinària, i en juliol, els dies 6, 7 i 8, es convocarà la prova extraordinària.