El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

55 refugiats visiten Alcoi, la ciutat del Nadal

Refugiats a l'ajuntament d'Alcoi / Ajuntament d'Alcoi

En la visita han pogut vore la casa consistorial on se'ls ha projectat un vídeo sobre la nostra ciutat. Després gaudiran d’una visita guiada per Alcoi, tindran un dinar de convivència i acabaran la visita en el Betlem de Tirisiti.

L'Ajuntament d'Alcoi ha acollit a 55 refugiats que vénen de 10 països diferents perquè coneguen el Nadal de la nostra ciutat d'Alcoi.

L’ajuntament d’Alcoi ha acollit la visita de 55 persones refugiades en el Centre de Migracions CE.MI de CEAR, Comisión Española de Ayuda al Refugiado, de Cullera.

Pel que fa a la vista, han pogut vore la casa consistorial on se'ls ha projectat un vídeo sobre la nostra ciutat. Després gaudiran d’una visita guiada per Alcoi, tindran un dinar de convivència i acabaran la visita en el Betlem de Tirisiti.

Des del CEAR, han indicat que "vam la possibilitat de fer una visita a Alcoi emmarcada en el Nadal, perquè ens sembla que és una bona oportunitat perquè Alcoi compartisca una part de la seua història, i es mostre com és, un poble acollidor i amb unes tradicions molt característiques".