El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

580 visites rep l'exposició 'La Col·lecció: Una visió Contemporània la Capella de l’Antic Asil d'Alcoi

580 visites rep l'exposició 'La Col·lecció: Una visió Contemporània la Capella de l’Antic Asil d'Alcoi / Ajuntament d'Alcoi
A banda de l'exposició, hi ha hagut un taller perquè els visitants realitzaren una tasca de reflexió emocional.

L'exposició 'La Col·lecció: Una visió Contemporània a la Capella de l’Antic Asil d'Alcoi rep 580 visites en 2 mesos. Durant aquest temps s'han fet moltes més activitats.

La Capella de l’Antic Asil a Alcoi ha acollit l’exposició 'La Col·lecció: una visió contemporània', i cal destacar que des del 14 de novembre fins al passat 13 de gener, ha rebut un total de 580 visitants.

En aquesta col·lecció de peces de la Col·lecció d’Art de l’Ajuntament d’Alcoi, també ha tingut diferents iniciatives per a atraure públic, com la d'una conferència d’art contemporani a càrrec de Rafael Calbo, professor de l’EASD d’Alcoi destinada als grups de Batxillerat de la ciutat, sota el títol: 'Claus per entendre l’art contemporani, Una aproximació necessària'.

A més, per a tots els públics, s'ha pogut gaudir d'un taller perquè els visitants realitzaren una tasca de reflexió emocional, sota el títol 'Mapa emocional'. Aquesta activitat ha tingut molt d'èxit.