El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

5 dies d’entradetes, campionat de cotos, Olleta i concursos escolars per celebrar el Mig Any d’Alcoi

Musics a Alcoi

Els cotos se celebraran al MAF

Pareixia que mai anava a arribar el dia, però la música festera tornarà a Sant Nicolau i Sant Llorenç per acompanyar les entradetes durant 5 dies d’octubre. El primer serà el divendres 15 amb Cordón, Judios, Almogàvers, Asturianos i Vascos. La programació del Mig Any es completa amb campionat de cotos, Concurs d’Olleta, la Gala ‘Any i Mig Sense Festa’, exposicions, sainets i concursos escolars.

Octubre torna a ser sinònim de Mig Any Fester a Alcoi. Aquest 3 d’octubre se celebrarà el primer acte, concretament el concurs de Pintura el diumenge 3 d’octubre a la Glorieta a les 10:30 h. El Museu Alcoià de la Festa acollirà les partides del ‘mundial’ de cotos durant 6 dies fins a arribar a la gran final.

Un dels actes que s’esperen amb més il·lusió són les entradetes que se celebraran el 15, 16, 22, 29 i 30 d’octubre per Sant Nicolau i Sant Llorenç. A banda dels principals actes també hi haurà exposicions al MAF, concurs d’Olleta que finalitzarà a migdia del dissabte 23 i sainets seran el 29 i 30 al Calderón.Des de l’Associació de Sant Jordi insisteixen en complir totes les mesures sanitàries, ja que totes les activitats estan estudiades per complir amb els protocols. A banda del concurs de pintura a l’aire lliure també s’ha convocat el 53é concurs escolar de dibuix i pintura, i el 43é concurs literari escolar ‘Jordi Linares Abad’.