El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

6.000 persones en l'espectacular i multitudinària manifestació pel dia de la Dona a Alcoi

6.000 persones es concentren a Alcoi en la manifestació més multitudinària celebrada pel dia de la Dona

S'han trencat totes les expectatives i la manifestació a Alcoi pel dia de la Dona ha sigut tot un èxit. Milers de persones s'han concentrat en la plaça d'Espanya i han participat en la volta als ponts per la ciutat. En un principi no s'havia demanat el tall de carrers perquè no s'esperava aquesta aglomeració, però ha sigut inevitable perquè no hi havia lloc per a tots.

S'han trencat totes les expectatives i la manifestació a Alcoi pel dia de la Dona ha sigut tot un èxit. Vora 6.000 persones, segons dades de la policia local, s'han concentrat en la plaça d'Espanya i han participat en la volta als ponts per la ciutat. En un principi no s'havia demanat el tall de carrers perquè no s'esperava aquesta aglomeració, però ha sigut inevitable perquè no hi havia lloc per a tots. Al seu pas pel Parterre la desfilada de gent durava més de 8 minuts. Moltíssimes dones, de totes condicions i edats, però també s'ha vist a molts homes que s'han sumat a la convocatòria i donen suport a la reivindicació d'igualtat. En el vídeo que t'oferim a la dreta pots escoltar sencer el manifest llegit per Neus Agulló, així com les intervencions dels sindicats. I ací tens una completa galeria d'imatges de la llarga cua de persones que han fet la Volta als Ponts.

Pel que fa a la vaga i parades, encara no es tenen xifres oficials del seguiment, però des dels sindicats es mostren molt satisfets i asseguren que les xifres són altes, sobretot en indústria i comerç. Algunes tendes de la ciutat ni tan sols han obert les portes aquest matí. També en sanitat el seguiment de la vaga ha sigut alt.