El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

6.500 euros per millorar la il·luminació del saló d'actes del centre social Real Blanc

El saló d'actes amb les llums actuals / Centre Social Real Blanc

Mireia Estepa, alcaldessa de Cocentaina: "Actuacions com aquesta són molt importants per a nosaltres, perquè així aconseguim mantenir en bon estat instal·lacions molt importants per als nostres veïns i veïnes"

L'Ajuntament de Cocentaina, mitjançant la regidoria de Benestar Social, inicirà els pròxims dies els treballs per a millorar la il·luminació en el Saló d'Actes del centre social Real Blanc. El consistori destina a aquesta actuació 6.500 euros, i assegura que suposarà un "increment notable del benestar i comoditat, tant dels ponents com dels assistents".

Per a l'alcaldessa Mireia Estepa, aquest tipus d'actuacions són importants "perquè així aconseguim mantenir en bon estat instal·lacions molt importants per als nostres veïns i veïnes com són el centre social del Real Blanc. Són xicotetes accions pressupostàries però que repercuteixen directament sobre la ciutadania, que a la fi és la que fa ús d'aquestes instal·lacions i qui se les ha de trobar en el millor estat possible de conservació, neteja i comoditat".