El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

6.700 alumnes participen a la campanya escolar del Tirisiti

Tots els espectadors han de tindre la seua entrada per control d’aforament i és obligatori l'ús mascareta obligatòria a partir de 6 anys

De les 11.000 visites d'alumnat previst, al final sols han pogut assistir 6.500 per la situació d'aules confinades de les últimes setmanes. Ara es poden comprar les entrades per a la campanya dirigida a tots els públics, encara hi ha 3500 disponibles.

El procés de reserva de places per a assistir a les funcions escolar del Betlem de Tirisiti ascendien a 150 sol·licituds de grups, un total d’11.000. Però les dos últimes setmanes amb l’augment dels confinaments de diverses aules, han fet necessari la cancel·lació d’algunes de les funcions. La campanya finalitza amb 6700 alumnes amb els seus professors i persones responsables dels grups, ocupant vora el 50% de l’aforament de les sessions.

Des de la Depenent valoren de forma positiva l’assistència, donada la situació actual.

Les funcions obertes al públic prèvies a les de Nadal (dissabtes extraordinaris) van tindre una bona assistència i molt d’interès dels espectadors, que van esgotar les entrades de les 18 funcions i on es va donar cabuda a col·lectius, associacions i Filaes interessades.

CAMPANYA PER A TOTS ELS PÚBLICS

El 15 de desembre es va iniciar la venda de les entrades obertes a tots els públics amb més d’onze mil entrades distribuïdes en 66 sessions entre el 23 de desembre i el 5 de gener. Hui hi ha venudes vora 7.500 entrades i encara quedem més de 3.500 disponibles a esta pàgina web tota la venda és telemàtica.

Cal recordar que tots els espectadors han de tindre la seua entrada per control d’aforament, mascareta obligatòria a partir de 6 anys, recomanada entre 3 i 6 anys, ús de gel hidroalcohòlic a l’entrada de la sala i l’accés es realitza des de quinze minuts abans per a evitar aglomeracions.

Actualment no és necessari el certificat Covid ja que es tracta d’un esdeveniment amb menys de 500 espectadors (màxim 170 per funció) que fan ús de mascareta i on no està permès el consum d’aliments. Les entrades poden portar-se tant en paper com a dispositius electrònics.